2024-07-21

Impresszum

Kérem, böngésszen oldalunkon és lépjen velünk kapcsolatba, amennyiben visszajelzést szeretne adni a publikált tartalmakkal kapcsolatban vagy hirdetni szeretne a weboldalon.  A weboldalra vonatkozóan az alábbi tájékoztatás érvényes.

Elérhetőségek:

E-mail: hello@dogandpony.hu

Internet: dogandpony.hu 

Jogi felelősség

A honlapot magánszemélyek üzemeltetik, nem állami szervezetek. Az itt található anyagok a közösség által beküldött információkra épülnek és a látogatók általános tájékoztatását szolgálják. Célunk, hogy ezen információk mindig naprakészek és pontosak legyenek. A tenytar.hu által közölt információk tartalmáért és felhasználásáért az Üzemeltető nem felel.

A honlapon és a tenytar.hu cikkeiben található információk:

  • általános jellegűek
  • sokszor hivatkoznak külső honlapokra, de ezen oldalak tartalmáért az Üzemeltető nem vállal felelősséget
  • nem szakmai vagy jogi tanácsadásra szolgálnak
  • beküldött cikkekre és hírekre épülnek és azok tartalmáért vagy az azokból eredő károkért az Üzemeltető nem vállal semmilyen felelősséget

A tenytar.hu által publikált anyagok, illetve információk hivatalos ügyekben nem használhatók fel, azok kizárólag tájékoztató jellegűek.

A tenytar.hu honlapján található anyagok az Üzemeltető tulajdonát képezik. Az anyagok egy része a tenytar.hu szerkesztőségének előzetes engedélyével a forrás megjelölésével nem kereskedelmi célokra felhasználható, ha erre vonatkozó egyéb utalást a szöveg nem tartalmaz.